Website Slider 4Website Slider 2Website Slider Website Slider 3

DOMANI

GDH CATERING HUISCATERAAR VAN DOMANI

Domani is de ideale locatie voor exclusieve, feestelijke- en zakelijk ontvangsten. Door haar authentieke elementen die gecombineerd zijn met eigentijdse en comfortabele voorzieningen is Domani een bijzondere locatie in hartje stad, Venlo.

Voor het vieren van een jubileum, huwelijk, vergadering, symposia, sfeervolle diners, feesten of een stijlvolle presentatie kan contact opgenomen worden met Galerie de Hoeve Catering. Als vaste cateraar en partner van Domani denken wij graag mee met onze gasten, om hen en hun gasten een “onvergetelijk” ontvangst te bieden. Na een persoonlijk gesprek wordt een op maat gesneden offerte aangeboden.

De keukenbrigade van GdH Catering verzorgt op een eigentijdse manier de culinaire invulling van uw evenement. Deze culinaire omlijsting, van borrelgarnituren, lunches, smakelijke buffetten, High Tea’s of bijzondere diners weten vaak net die accenten te leggen die van een geslaagd feest, een onvergetelijk feest maken.

Heeft u binnenkort een feest te vieren, een zakelijk festijn zoals een personeelsfeest of jubileum, een privé-gebeuren, een receptie of familiereünie. Ook voor uitvaartdiensten kunt u bij ons terecht of misschien gaat u wel trouwen. Hoe dan ook, het authentieke decor en de sfeervolle ambiance van Domani vormen een warm welkom voor iedere gelegenheid.

Voor meer info verwijzen wij u graag naar www.domani-venlo.nl of neem telefonisch contact met ons opnemen via 077-3522668

 

 

 

 

 

BEKIJK HIERONDER ENKELE FILMPJES VAN DIVERSE ACTIVITEITEN IN DOMANI

>> BEKIJK DE SFEERPRESENTATIE VAN DOMANI!

>> SUPERFEEST IN DOMANI!

>> MODESHOW IN DOMANI